caută:   
 
 

evenimente culturale

 

Teatrul Ion Creangă la Biblioteca Națională a României. Inaugurarea unui nou spațiu de joc, în sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”
3 martie 2014

Teatrul Ion Creangă anunță deschiderea, începând cu data de 3 Martie a.c., a unui nou spațiu de joc pentru spectacole și ateliere dedicate celor mici, dar și părinților, la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Naționale a României (Blvd. Unirii nr. 22).  
Inițiativa face parte dintr-un nou program, intitulat Teatrul Ion Creangă. Spațiu viu, menit să aducă teatrul mai aproape de copii și nu numai, acesta fiind lansat ca o invitație adresată întregii familii. O invitație care, totodată, își propune să scrie o nouă pagină în istoria de aproape jumătate de secol a instituției, copiii și părinții fiind invitaţi să ia contact cu arta într-o manieră inedită, pornind de la premisa că Teatrul Ion Creangă este și trebuie să fie un spațiu viu, unde magia spectacolului nu se oprește în momentul în care se trage cortina, ci continuă în toate formele sale de expresie. 
Programul Teatrul Ion Creangă. Spațiu viu cuprinde activități culturale și educaționale, dintre cele mai diverse, după cum urmează: spectacole de teatru pentru copii cu vârsta între 0 și 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferințe susținute de specialiști în domeniul psiho-pedagogiei, dedicate părinților, și expoziții de desene, costume sau diverse elemente în strânsă legătură cu arta teatrală.
Calendarul evenimentelor susţinute în luna martie de către Teatrul Ion Creangă la sediul Bibliotecii Naţionale a României (Ludoteca „Apolodor din Labrador”) cuprinde:

Luni, 3 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
Vineri, 7 martie, ora 17.00 – „Rotocol” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
Luni, 10 martie, ora 18.00 – „Ce înseamnă să fii un părinte bun” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: )
Marți, 11 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
Miercuri, 12 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
Vineri, 14 martie, ora 17.00 – „Jucăria de vorbe” – Atelier de teatru pentru copii între 6-9 ani
Luni, 17 martie, ora 17.00 – „Şcoala prin joc – metode alternative de a învăţa” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: )
Miercuri, 19 martie, ora 17.00 – „Povestea spicului de grâu” – Spectacol pentru copii între 3 şi 6 ani
Luni, 24 martie, ora 18.00 –Atelier „Cum dezvolţi încrederea în sine a copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: )
Miercuri, 26 martie, ora 17.00 – „Baloane colorate” – Spectacol pentru copii între 3 şi 6 ani
Luni, 31 martie, ora 18.00 – Atelier „Cum creşti autonomia şi independenţa copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: )


Biletele pentru spectacolele şi atelierele susţinute la Biblioteca Naţională a României de către Teatrul Ion Creangă vor fi puse în vânzare, începând cu data de 1 martie, la casa de bilete a Sălii Rapsodia din str. Lipscani nr. 53, dar şi în reţeaua Eventim, online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești. 
Mai multe informații despre noul spațiu al Teatrului Ion Creangă găsiți pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro și pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local.

Parteneri media: Itsy Bitsy, Agerpres, Bebelu.ro, BlitzTV, Didactic.ro, Evenimentul Zilei, GoKid, Grădinite.com, Grădinițe București, Intuitext, Observator Cultural, RFI România, Radio România Cultural, SuntPărinte.ro, UrbanKid



inapoi

cataloage/baze de date

 
 

BIBLIOstand

 

 

Biblioteca Naţională Digitală

 
 


Digitizări recente
 Browser recomandat
Internet Explorer
 

Programul bibliotecii

 
Spații libere pentru lectură
luni - vineri: 08:00-20:00
sâmbătă: 09:00-18:00

Birou Înscrieri
luni, miercuri, vineri: 10:00-17:50
marți, joi: 12:00-19:50

Săli de lectură deschise:

- Sala de științe filologice Mihai Eminescu (etaj I, Corp C): 
luni, miercuri, vineri : 10:00-17:50 / marți, joi : 12:00-19:50

- Sala de copii și tineret Ionel Teodoreanu (etaj I, corp A):
luni, miercuri, vineri: 10:00-17:50 / marți, joi : 12:00-19:50

Sala Ludoteca Apolodor din Labrador (etaj mezanin):
luni, miercuri, vineri: 11.00-13.00 / marți, joi: 12.00-14.00

- Centrul de Resurse și Informare American Corner București (etaj 1, corp E):
luni, vineri: 8:30-16:30; marți, miercuri, joi: 10:00-18:00 (inclusiv împrumut la domiciliu)

- Sala multimedia George Enescu (etaj 6, corp A):
luni - vineri: 09:00-17:00

- Sala de presă Gr. Asachi (etaj 2, corp E):
Programare la adresa comunicarea.colectiilor@bibnat.ro.

- Sala de colecții speciale Alexandre Saint-Georges (etaj 5, corp A):
luni-vineri: 09:00-17:00
 

Instrumente pentru editori

 
 

CASIDRO

 
 

Voluntar la Biblioteca Naţională

 
Programul Voluntar la Biblioteca Naţională” vă oferă oportunitatea de a juca un rol activ în activitatea și promovarea Bibliotecii.
 

legături

 
 

proiecte europene

 
The European Library
Căutare în 47 de biblioteci naţionale europene!




Europeana – Biblioteca digitală, muzeu şi arhivă
www.europeana.eu

Manuscriptorium – portalul manuscriselor europene
www.manuscriptorium.com
 
 
 
 
Copyright © 2024 Biblioteca Naţională a României